Vid sjö och skog

Halens Camping

Halens Camping hittar du vid strandkanten vid Halen sjön belägen i Nordvästra Blekinge. Halen är en av Södra Sveriges vackraste sjöar och med gott om unika naturområden runt omkring. Varje år vallfärdar campare till Halens Camping för att själva få ta del av Halens natursköna omgivning.

Boka Halen
Naturbild på sjö i Halen

Campa vid Blekinges vackra skogar

Omgiven av grönskande skog och lugnande sjöutsikt är det den perfekta platsen för att koppla av och ta del av Blekinges omfamnande natur. Med massor av aktiviteter tillgängliga nära Campingen som vandring, fiske, kanotpaddling, bad och mycket mer, finns det något för alla som vill uppleva Halen. Dina fyrbenta vänner är såklart också är välkomna!

Boka Camping i Halen

  • Äldre paddlar i kanot på sjö i Halen
Stand och badplats
Tallskog

Upplev Halen i Blekinge

När du campar omgiven av skog och sjö kan du fylla din Campingsemester med en mängd av olika aktiviteter och upplevelser. Aktiviteter som kanotpaddling, fiske, vandring, golf, cykling och löpning. Oavsett om du letar efter en lugn plats för avkoppling eller en aktiv äventyrssemester med vänner och familj har Halens Camping något för alla.

Aktiviteter och upplevelser

Områdeskarta

Områdeskarta över Halen

Hitta hit

Halenvägen 321, 293 39, Olofström
Vägbeskrivning i Google Maps

Öppettider reception

Måndag till söndag: 10:00 - 12:00 

In- och utcheckning

Incheckning kan ske från kl. 15.00.
Utcheckning ska ske senast kl. 11.00.

Brygga över sjö
Texturbild

Kontakta Halens Camping

Har du några frågor eller funderingar om vår Camping är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Vi arbetar hela tiden för att göra våra gästers campingupplevelse så bra som möjligt.

Ring: 0454-402 30
Mejla: info@halenscamping.se