Campa vid havet

Tredenborgs Camping – vår nya pärla

Det här är vårt senaste tillskott i My Camping. Tredenborgs camping i Blekinge är en familjevänlig camping vid havet. Vattnet har utmärkt vattenkvalitet och här finns en långgrund sandstrand med lekplats precis intill. Den långa Tors brygga tar dig ut till djupare vatten. Du hittar Tredenborgs Camping vid Sölvesborg.

Boka
Camping Sweden Blekinge Tredenborg

Campa precis vid badplatsen

Tredenborgs Camping är en familjecamping med fantastisk sandstrand för bad och vattenlek. Tors brygga är 55 m lång och tar dig ut till djupare vatten i det annars långgrunda vattnet. Du har närhet till kiosk, restaurang, lekplats, minigolf och hundbadplats.

Härliga vandrings- och cykelleder finns och du kan paddla kanot i sagolik natur. Tredenborgs Camping ligger i Blekinge och har 230 campingplatser och nio stugor. 

Boka Tredenborgs Camping

  • Campa i Blekinge Tors brygga
camping Sweden tredenborg
Camping Sweden Blekinge Tredenborg

Saker att uppleva på Tredenborgs Camping

Som campare är du förmodligen van att ta dig för saker på din semester. För att underlätta har vi har samlat lite tips på aktiviteter och upplevelser som finns i närheten. Klicka in och få inspiration för din campingsemester hos oss, det finns allt från kanotpaddling, fiske, cykel-och vandringsleder, golf och mycket mer.

Tips på aktiviteter och upplevelser

Områdeskarta

Tredenborg karta map

Hitta hit

Tredenborgsvägen 8231
294 36 Sölvesborg
Vägbeskrivning i Google Maps

Öppettider 2024

Öppet receptionen

Mån - söndag 09.00 - 18.00

Telefontider

Mån - Söndag 08.00 - 21.00

 

 

In- och utcheckning

Incheckning kan ske från kl. 15.00.
Utcheckning ska ske senast kl. 11.00 stuga och kl. 13.00 campingplats.

Tredenborgs Camping Blekinge Sverige
Tredenborgs Camping Blekinge Sverige

Kontakta Tredenborgs Camping

Har du några frågor eller funderingar om vår camping här och på andra ställen är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Vi arbetar hela tiden för att göra våra gästers campingupplevelse så bra som möjligt.

Ring: 0456-121 50
Mejla: tredenborg@mycamping.se