Familjevänlig camping

Tredenborgs Camping vid havet

Det här är vårt senaste tillskott i My Camping. Tredenborgs camping är en familjevänlig camping vid havet. Vattnet har utmärkt vattenkvalitet och här finns en långgrund sandstrand med lekplats precis intill. Den långa Tors brygga tar dig ut till djupare vatten.  

Boka
Camping Sweden Blekinge Tredenborg

Campa precis vid badplatsen

Vad är en campingsemester utan bad? Tredenborgs Camping är en familjecamping med en fantastisk sandstrand för bad och vattenlek. Tors brygga är hela 55 m lång och tar dig ut till djupare vatten i det annars långgrunda barnvänliga vattnet. Här finns närhet till kiosk, restaurang, lekplats, minigolf och en hundbadplats.

Området har fantastiskt härliga vandrings- och cykelleder och vi rekommenderar att paddla kanott i vår sagolika natur. Vi erbjuder 230 campingplatser och nio stugor. 

Boka Tredenborgs Camping

  • Campa i Blekinge Tors brygga
camping Sweden tredenborg
Camping Sweden Blekinge Tredenborg

Saker att uppleva på Tredenborgs Camping

Som campare är du förmodligen van att ta dig för saker på din semester. För att underlätta har vi har samlat lite tips på aktiviteter och upplevelser som finns i närheten. Klicka in och få inspiration för din campingsemester hos oss, det finns allt från kanotpaddling, fiske, cykel-och vandringsleder, golf och mycket mer.

Tips på aktiviteter och upplevelser

Områdeskarta

Tredenborg karta map

Hitta hit

Tredenborgsvägen 8231
294 36 Sölvesborg
Vägbeskrivning i Google Maps

Öppettider 2024

28 mars – 22 September

In- och utcheckning

Incheckning kan ske från kl. 15.00.
Utcheckning ska ske senast kl. 11.00.

Tredenborgs Camping Blekinge Sverige
Tredenborgs Camping Blekinge Sverige

Kontakta Tredenborgs Camping

Har du några frågor eller funderingar om vår camping här och på andra ställen är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Vi arbetar hela tiden för att göra våra gästers campingupplevelse så bra som möjligt.

Ring: 0456-121 50
Mejla: tredenborg@mycamping.se