Segelbåt på sjö

Paket för Kollevik

Upptäck våra paket för en avkopplande semester eller energifyllt företags-event på vår camping. Njut av vacker natur, bekväma boenden och naturnära upplevelser.

Läs mer om Campingen
Fiskning på havet vid gryning

Fiskepaket

Brinner du för sportfiske och letar efter något spännande? Sportfiske är en aktivitet som inte bara ger dig en chans att komma närmare naturen, utan också en möjlighet att utmana dig själv och förbättra dina färdigheter. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren fiskare, finns det alltid nya tekniker att lära sig och nya platser att utforska.

Läs mer

Företagsboende

Företagsboende hos oss på Kolleviks Stugby mellan september till mars månad! Bekvämt och billigt för ert företag i någon av våra moderna stugor. Det finns ett stort utbud av bekväma stugor som hyrs ut till företag under höst, vinter och vår.

Samtliga stugor är utrustade med TV, gratis WIFI, dusch/toalett samt fullutrustat kök.

Läs mer
Kanot på stilla vatten
Tallskog

Boka ditt paket för Kollevik

Vare sig du vill paddla kajak i skärgårdens lugna vatten eller ta en lugn promenad längs kusten för en picknick har denna Camping allt. På Kolleviks Camping finns det en mängd olika aktiviteter att uppleva och njuta av. Varför inte en båttur runt Blekinge skärgård och utforska dess vackra öar och vikar?

0454-192 80 / info@kollevikscamping.se