Campingplats kollevik

Våra Campingar

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig campingar som är både fridfulla och lugna, vilket ger dig en flykt från det moderna stadslivet och en chans att återknyta kontakten med naturen.

Upptäck våra campingar

Utsikt över sjö i Halen

Campa omfamnad av Blekinges vackra natur

Våra Campingplatser finns på några av de vackraste platserna i Sverige, omgivna av omfamnande vyer och vacker natur. Med massor av fritidsaktiviteter i närheten, från fiske och bad till kanot- kajakpaddling och vandring i Blekinges vackra skärgård, skogar, sjöar, erbjuder våra Campingplatser något för alla. Besök våra Campingar du också och utforska allt som Blekinge har att erbjuda!

Naturbild på sjö i Halen
Vid sjö och skog

Camping i Halen

Halens Camping hittar du vid strandkanten vid Halen sjön belägen i Nordvästra Blekinge. Halen är en av Södra Sveriges vackraste sjöar och med gott om unika naturområden runt omkring. Varje år vallfärdar campare till Halens Camping för att själva få ta del av Halens natursköna omgivning.

Naturbild på sjö i Kollevik
Vid kust och skärgård

Camping i Kollevik

Kolleviks Camping är ett semesterparadis mitt i Blekinge precis vid dess vackra skärgård och kust. Campa hos oss och börja dagen med att vakna upp till soluppgången över Blekinge Skärgård. Du hittar Kolleviks Camping 3 km sydost om Karlshamn - både naturnära och stadsnära.

Bakgrundsbild och närbild på vågor