Stuga i naturen

Hyr stuga i Kollevik

Kollevik erbjuder ett stort utbud av semesterbostäder. Våra stugor finns från enklare två-mannastugor för dagsvandraren till moderna mindre villor för längre besök.

Läs mer om campingen

 • Halen/Kollevillan
 • Kollevillan

Kollevillan på 48 Kvm med 6 bäddar, kök, toalett och dusch

Nya moderna självhushållsstugor för 6 pers. med dusch, toalett och fullutrustat kök. Stugan är på 48 m². Sovrum med dubbelsäng. Sovrum med våningssäng och bäddsoffa i vardagsrummet. Veranda med möblemang. Parkering direkt intill stugan.

Kollevilla 64 är djurfri!

Från 1750 kr per natt

 • Stuga i naturen

Kollestuga på 32 Kvm med 4 bäddar, kök, toalett och dusch

Kollestugan är en självhushållsstuga för 4 pers. med dusch, toalett och fullutrustat kök. Stugan är 32 m². Sovrum med dubbelsäng och bäddsoffa i vardagsrummet. Stugorna har platt-TV i vardagsrummet, radio, mikro, spis med ugn, kyl, frysfack och kaffebryggare. Veranda med tak och möblemang.

Kollestugorna har nummer - 25, 27, 29, 30, 31 och 32. OBS: Kollestuga 25 och 27 är djurfri.

Från 1500 kr per natt

 • Stuga i skogen

A-stuga på 32 Kvm med 4 bäddar, kök, toalett och dusch

A-stuga med totalt 4 bäddar, matplats och pentry med kylskåp och två elplattor (trinetkök). Ett mindre rum med en våningssäng för 2 pers. och garderob. Allrummet har 2 enkelsängar. Toalett med wc och dusch. Stugan har både varmt och kallt vatten. Eluppvärmning. Köket är fullt utrustat. På den överbyggda verandan finns utemöbler.

Från 800 kr per natt

 • Stuga i skogen

B-stuga på 32 Kvm med 4 bäddar, kök, toalett och dusch

B-stuga med totalt 4 bäddar, matplats och pentry med kylskåp/frys, spis/ugn och microugn. Ett mindre rum med en våningssäng för 2 pers. och garderob. Allrummet har 2 enkelsängar. Toalett med wc och dusch. Stugan har både varmt och kallt vatten. Eluppvärmning. Köket är fullt utrustat. På den överbyggda verandan finns utemöbler.

Från 910 kr per natt

B-stuga plus på 32 Kvm med 4 bäddar...

B-stuga plus nyrenoverad stuga med totalt 4 bäddar, matplats och pentry med kylskåp/frys, spis/ugn och microugn. Ett mindre rum med en våningssäng för 2 pers. och garderob. Allrummet har 2 enkelsängar. Toalett med wc och dusch. Stugan har både varmt och kallt vatten. Eluppvärmning. Köket är fullt utrustat. På den överbyggda verandan finns utemöbler. Stugorna har nummer 22, 24 och 36 och är djurfria.

Från 1100 kr per natt

Bra att veta

 • Täcke och kuddar finns i stugan.
 • Ta med egna lakan och handdukar (eller lägg till detta som tillval vid bokningen).
 • Ta med egna förbrukningsvaror såsom diskmedel, handtvål, disktrasa, toapapper, torkpapper, m.m.
 • Städutrustning och städmedel finns i stugan. Städning sker enligt städlistan i stugan.
 • Vill du inte städa själv? Då kan du lägga till slutstädning vid bokning av din stuga.
 • Hundar är välkomna.
Utsikt från glänta till sjö
Närbild på vatten

Boka stuga i Kollevik

Vare sig du vill paddla kajak i skärgårdens lugna vatten eller ta en lugn promenad längs kusten för en picknick har denna Camping allt. På Kolleviks Camping finns det en mängd olika aktiviteter att uppleva och njuta av. Varför inte en båttur runt Blekinge skärgård och utforska dess vackra öar och vikar?

Boka stuga i Kollevik