Campingplats med husvagnar

Campingplatser i Kollevik

Våra moderna Campingplatser är perfekta dig för som vill tälta, husvagnscampa eller kommer i husbil, med gott om utrymme för dig att trivas.

Läs mer om Campingen

  • Husvagn på camping plats

Campingplats med eluttag

Campingtomterna för husvagn och husbil är på mellan 80 till 150 m². Längd ca. 10 meter och samtliga tomter har eluttag. Platserna ligger i en fantastisk natur och med Blekinges skärgård som granne. Här kan Du bada från klippor eller sandstrand. Nära till Vägga småbåtshamn med ett utbud av restauranger med fullständiga rättigheter.

Från 370 kr per dygn

  • Husvagn på camping plats

Campingplats med el, vatten och avlopp

Campingtomterna för husvagn och husbil är på mellan 80 till 150 m². Längd ca. 10 meter och samtliga tomter har eluttag, vatten och avlopp. Platserna ligger i en fantastisk natur och med Blekinges skärgård som granne. Här kan Du bada från klippor eller sandstrand. Nära till Vägga småbåtshamn med ett utbud av restauranger med fullständiga rättigheter.

Från 410 kr per dygn

  • Tältplats med bil

Tältplats för bil

Campingplats för tält med bil. Platserna är ca: 4 x 4 meter och ligger intill våra servicebyggnader med kök, toalett och dusch. Max. 2 pers. per tält.

Från 290 kr per dygn

  • Tältplats med bil

Tältplats för bil med el

Campingtomter för bil med tält och el är på ca. 80 m². Platserna ligger i en fantastisk natur och med Blekinges skärgård som granne. Här kan Du bada från klippor eller sandstrand. Nära till Vägga småbåtshamn med ett utbud av restauranger med fullständiga rättigheter.

Från 340 kr per dygn

  • Tält i natur med fin utsikt

Sässongscamping

På Kolleviks Camping har vi försäsong, helsäsong eller eftersäsong. Vår och höst är underbara årstider med allt vad naturen har att erbjuda med för- eller eftersäsong. Kontakta oss för mer information och tillgänglighet.

Från 5300 kr till 15 900 kr

  • Tält in natur

Tältplats för cykel/MC

Campingplats för tält med cykel eller MC. Platserna är ca: 4 x 4 meter och ligger intill våra servicebyggnader med kök, toalett och dusch. Max. 2 pers. per tält.

Från 260 kr per natt

Utsikt från glänta till sjö
Närbild på vatten

Boka Camping i Kollevik

Vare sig du vill paddla kajak i skärgårdens lugna vatten eller ta en lugn promenad längs kusten för en picknick har denna Camping allt. På Kolleviks Camping finns det en mängd olika aktiviteter att uppleva och njuta av. Varför inte en båttur runt Blekinge skärgård och utforska dess vackra öar och vikar?

Boka Camping i Kollevik