« Tillbaka

Vi har ny campingplats i Tredenborg! 

camping Tredenborg Blekinge Sverige
camping Sweden tredenborg

Boka vår nya familjevänliga campingplats i Tredenborg! 

Vi är glada att meddela att vi fr.o.m. 2024 driver Tredenborgs Camping i Sölvesborg. En gömd pärla belägen i hjärtat av Blekinge, södra Sverige. Som stolta nya förvaltare av denna vackra campingplats är vi dedikerade till att förvandla den till en av de finaste destinationerna för en minnesvärd campingsemester i Blekinge.

Med 230 rymliga campingplatser och nio charmiga stugor till uthyrning kommer Tredenborgs Camping att bli perfekt för familjer som söker lugn och utomhusäventyr.

Familjevänlig atmosfär

På Tredenborgs Camping prioriterar vi att skapa en familjevänlig atmosfär där både föräldrar och barn kan koppla av och njuta med naturen in på knuten. Vår vision är att erbjuda en välkomnande plats där familjer kan skapa varaktiga minnen.

Havsnära!

En av höjdpunkterna på Tredenborgs Camping är dess närhet till havet. Tänk dig att vakna upp till ljudet av vågorna och den friska havsbrisen. Vårt havsbad har utmärkt vattenkvalitet och är den perfekta platsen för ett uppfriskande dopp. Den grunda sandstranden, tillsammans med en lekplats i närheten gör det enkelt för barnfamiljer att trivas.

Utforska området

För dem som söker en djupare vattenupplevelse sträcker sig en 55 meter lång brygga ut i havet och tar dig till djupare vatten. Oavsett om du är en erfaren simmare eller nybörjare kommer vår campingplats att tillgodose alla vattenentusiaster.

Boende för varje smak

Med 230 campingplatser och nio mysiga stugor erbjuder Tredenborgs Camping boendealternativ. Oavsett om du föredrar enkelheten att campa under stjärnorna eller komforten i en stuga har vi något för dig.

Ditt hem när du är hemifrån

Våra stugor är utrustade med allt som behövs för en bekväm vistelse och säkerställer att du har ett andra hem. För dem som gillar den traditionella campingupplevelsen erbjuder våra rymliga platser den perfekta miljön för tält eller husvagn.

Kommer snart

Spännande uppgraderingar och bekvämligheter! I och med detta nya äventyr har vi spännande planer för förbättringar och ytterligare bekvämligheter för att göra din campingupplevelse ännu trevligare. Håll dig uppdaterad för information om nya faciliteter, aktiviteter och tjänster.

Boka din campingsemester redan nu

Boka Tredenborgs Camping och ge dig ut på en campingresa som ingen annan. För mer information och bokningar, besök vår webbplats eller kontakta vårt team. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår nya familjevänliga camping.

Ditt äventyr börjar på Tredenborgs Camping – där naturen möter komfort och minnen skapas.

Boka Tredenborg