Campingplats längst sjö

Campingplatser i Halen

Våra moderna Campingplatser är perfekta dig för som vill tälta, husvagnscampa eller kommer i husbil, med gott om utrymme för dig att trivas.

Läs mer om Campingen
  • Campingplats Halen

Campingplats med eluttag

Campingtomterna är på mellan 80 till 150 m². Längd ca. 10 meter och samtliga tomter har eluttag. Platserna ligger i en fantastisk natur och med Blekinges största injö som granne. Här kan Du bada från sandstrand eller hoppa från ett nytt hopptorn 200 meter bort. På campingen finns det restaurang med fullständiga rättigheter.

Från 360 kr per dygn

  • Tältplats Halen

Tältplats för bil

Campingplats för tält med bil. Platserna är ca: 6 x 6 meter och ligger ca. 100 meter från vår servicebyggnad med kök, toalett och dusch. Max. 4 pers. per tält.

Från 270 kr per dygn

  • Säsongscamping Halen

Sässongscamping

På Halens Camping har vi försäsong, helsäsong eller eftersäsong. Vår och höst är underbara årstider med allt vad naturen har att erbjuda med för- eller eftersäsong. Kontakta oss för mer information och tillgänglighet.

Från 5 200 kr till 17 100 kr

  • Tält in natur

Tältplats för cykel/MC

Campingplats för tält med cykel eller MC. Platserna är ca: 4 x 4 meter och ligger ca. 100 meter från vår servicebyggnad med kök, toalett och dusch. Max. 2 pers. per tält.

Från 255 kr per natt

Stand och badplats
Tallskog

Boka Camping i Halen

Precis intill vår härliga Camping i Halen hittar du Halens Naturreservat och Halen sjön - båda kända för sin vackra och unika natur. Hur vill du upptäcka Halen? Vandra ut på en dagstur, utforska Halen sjö med kanot eller cykla på stigar med sommarbrisen i håret.

Boka Camping i Halen