stuga säsongscamping Tredenborgs Camping Blekinge Sverige

Hyr en stuga

Vid Tredenborgs camping finner du ett utbud av nio mysiga stugor i tre olika storlekar: 12, 15 och 18 kvadratmeter. Belägna nära havet med långgrunt vatten, en brygga och omgiven av vacker natur, är dessa stugor perfekta för en avkopplande och naturnära upplevelse.

Läs mer om Campingen
  • Stuga Tredenborg My Camping Blekinge Sverige

Campingstuga 12 kvm - 4 bäddar

I din lilla stuga med plats för fyra (två våningssängar) på campingområdet, får du en bekväm vistelse på 10 kvm. Här finns allt du behöver: elplatta, kaffebryggare, kyl/frys och köksutrustning. Belägna nära servicebyggnaderna med dusch/toa och kök blir det både smidigt och trivsamt.

För din bekvämlighet finns täcke och kuddar redo i stugan, men du får gärna ta med egna lakan och handdukar. Glöm inte dina personliga förbrukningsvaror som diskmedel och handtvål. Hundar är välkomna att dela din semesterglädje.

Vill du slippa städningen själv? Lägg till slutstädning vid bokningen. 

Incheckning sker från klockan 15.00 och utcheckning senast klockan 11.00. Om du önskar en specifik stuga, ange det vid bokningen. Under Sweden Rock-veckan bokas stugan söndag till söndag och Midsommarhelgen bokas torsdag till söndag. Så här blir din vistelse både bekväm och anpassningsbar!

Från 630 kr per natt eller 3780kr per vecka

  • stuga Tredenborgs camping sverige

Campingstuga 15 kvm – 4 bäddar

På campingområdet väntar en mysig stuga för fyra (med två våningssängar) där du kan njuta av en bekväm vistelse på 10 kvm. Stugan är välutrustad med elplatta, kaffebryggare, kyl/frys och all köksutrustning du kan tänkas behöva.

Stugan ligger nära servicebyggnaderna med dusch/toa och kök för extra bekvämlighet. Täcke och kuddar finns redan på plats, men du kan välja att ta med egna lakan och handdukar, eller enkelt lägga till det vid bokningen.

Förbrukningsvaror som diskmedel, handtvål och torkpapper behöver du ta med dig. Städutrustning och medel finns i stugan, och du kan följa städlistan för en enkel rengöring. Om du inte känner för att städa själv, kan du lägga till slutstädning vid bokningen. Hundar är välkomna att följa med på din semester.

Incheckning är möjlig från kl. 15.00, och utcheckning ska ske senast kl. 11.00. Om du har en specifik stuga i åtanke, ange det vid bokningen. Under Sweden Rock-veckan bokas stugan från söndag till söndag, och under Midsommarhelgen bokas stugan från torsdag till söndag.

Från 720 kr per natt eller 4320kr per vecka

  • stuga Tredenborgs camping sverige

Storstuga 18 kvm - 4 bäddar

Här har du en mysig stuga för fyra personer med matplats och pentry, komplett med kylskåp och två elplattor. Ett mindre rum rymmer en våningssäng för två personer och en garderob. Allrummet är utrustat med en bäddsoffa. Badrummet har toalett, dusch, och stugan har både varmt och kallt vatten samt eluppvärmning.

Köket är fullt utrustat, och på verandan finns bekväma utemöbler. I stugan finns redan täcke och kuddar, men du kan välja att ta med egna lakan och handdukar eller lägga till det som tillval vid bokningen.

Förbrukningsvaror som diskmedel, handtvål, disktrasa, toapapper och torkpapper får du ta med dig. Städutrustning och städmedel finns på plats, och städningen följer en enkel städlista. Om du inte känner för att städa själv, kan du lägga till slutstädning vid bokningen. Hundar är välkomna att följa med på din semester.

Incheckning är möjlig från kl. 15.00, och utcheckning ska ske senast kl. 11.00. Under Sweden Rock-veckan bokas stugan från söndag till söndag, och under Midsommarhelgen bokas stugan från torsdag till söndag.

Från 850 kr per natt eller 5100kr per vecka

Bra att veta

  • Täcke och kuddar finns i stugan.
  • Ta med egna lakan och handdukar (eller lägg till detta som tillval vid bokningen).
  • Ta med egna förbrukningsvaror såsom diskmedel, handtvål, disktrasa, toapapper, torkpapper, m.m.
  • Städutrustning och städmedel finns i stugan. Städning sker enligt städlistan i stugan.
  • Vill du inte städa själv? Då kan du lägga till slutstädning vid bokning av din stuga.
  • Hundar är välkomna.
Naturbild

Boka stuga på Tredenborg

Vid Tredenborgs camping finner du stugor som bokstavligen omfamnas av havet. Med långgrunt vatten, en brygga och en naturskön omgivning blir dessa stugor det perfekta valet för en avkopplande campingsemester. Boka din stuga nu!

Boka stuga på Tredenborg